Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Van de luxe van de jacuzzi genieten

Van de luxe van de jacuzzi genieten

 

Het is niet de eerste keer geweest dat het idee voor het aanschaffen van een jacuzzi in mijn hoofd opkwam, zeker niet. Natuurlijk droom je daar weleens over, zeker toen mensen in mijn straat zelf ook een jacuzzi lieten installeren in hun achtertuin en ik vroeg eens te mogen komen kijken naar het resultaat. Niet alleen hielden zij meer dan genoeg ruimte over in de achtertuin, maar ook zag het er nog eens bijzonder gezellig uit! De doorslag kwam voor mij overigens pas echt toen een vriendin van mij een eigen jacuzzi aanschafte en ik een keertje langs kwam om ‘m zogenaamd uit te testen. Urenlang hebben we samen in haar jacuzzi gezeten, onderwijl heerlijk keuvelend met elkaar. Mijn vriendin had een flesje wijn klaargezet in een koeler naast de jacuzzi, zodat we heerlijk frisse glazen hadden, en we hebben die vanuit het bad gewoon gedronken. Ook had ze allerlei lekkere hapjes en het was echt bijzonder om in die luxe van zo’n jacuzzi lekker te genieten van dit alles. Wat is een jacuzzi toch een echte uitkomst, wat heerlijk ook al die masserende stralen en de warmte die er vanaf komt.