Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Vanaf nu gebruik ik alleen nog maar Aquafinesse voor mijn spa

Vanaf nu gebruik ik alleen nog maar Aquafinesse voor mijn spa

Op het moment dat ik hoorde dat je Aquafinesse kan bestellen voor je spa ben ik meteen eens op de site van bodyfitwebshop.nl gaan kijken hierna. Ik had hier al eens eerder van gehoord maar nu wilde ik het zelf ook eens ervaren. Ik heb een eigen spa’s in mijn huis en maak hier dankbaar gebruik van. Ook mijn vriendinnen komen graag bij mij op de koffie om daarna heerlijk te kunnen genieten in de spa. Ik vind het dan ook erg belangrijk om alles goed schoon te kunnen houden. Zeker omdat deze al zo veel wordt gebruikt. Ik heb de Aquafinesse 1x gebruikt en meteen merkte ik al dat het minder agressief is dan de chloor die ik eerder gebruikte. En nu ik de spa ook door dit bedrijf heb laten plaatsen ben ik er van overtuigd dat ik er goed aan doe om de Aquafinesse van hen te blijven gebruiken, want voordat ik deze bestelde heb ik hen eens gebeld en kon ik een aantal vragen stellen hier over. En zo had ik alle voordelen op een rij en nadat ik de Aquafinesse zelf heb getest ben ik er van overtuigd om niets meer anders te willen. Chloor leek natuurlijk altijd de beste oplossing maar daar kom ik echt op terug.