Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Veilig met de kinderen op stap

Dolly Bakfiets

Iedereen die een gezin heeft herkent het wel, je gaat met de twee kinderen lekker fietsen op je vrije dag. Maar eigenlijk zijn ze nog te klein om zelfstandig veilig te kunnen fietsen, maar te groot om achterop bij de ouders te gaan. Met de Dolly Bakfiets ben je van al deze problemen af, de kinderen kunnen veilig in de dubbelwandige kunststof bak op het bankje zitten. Dit is slechts een van de vele voordelen van de bakfiets.

Maak een leuke kleurencombinatie

De bakfiets is niet alleen erg comfortabel, samen met je kinderen kun je namelijk ook bepalen welke kleurencombinaties je maakt. De bak is beschikbaar in vier kleuren, het frame van de fiets in meer kleuren. In totaal zijn er meer dan veertig combinaties mogelijk. Wat is er nu leuker dat je kinderen trots zijn op de Dolly Bakfiets die zij helemaal zelf hebben uitgekozen. Maar aan de fietser is natuurlijk ook gedacht, de kenmerken zijn net als de bak comfort en veiligheid.

Veiligheid en comfort voor de fietser

Dolly Bakfiets

De bakfiets kan nog zo leuk en handig zijn, als je er niet comfortabel op kunt fietsen dan kom je er nog niet ver mee. De Dolly Bakfiets heeft ook gedacht aan degene die fietst, een extra breed stuur en meer ruimte om te trappen maakt dit wel erg comfortabel. Ook aan de remmen is gedacht, iedere bakfiets is voorzien van schijfremmen om de veiligheid te verhogen. Op deze manier is de bakfiets een zeer fijne en veilige bakfiets om mee te rijden zowel in de stad als op het platteland.