Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Verbeterde horeca terras inrichting

Verbeterde horeca terras inrichting

Het was er echt tijd voor de horeca terras inrichting bij mij voor eens grondig te herschikken en ik ben er deze winter al mee begonnen – ik wilde immers lekker op tijd zijn ervoor. Dat bleek een goede inschatting nu met het voorjaar dat immers al heel vroeg begon, de eerste week van maart dit jaar was het namelijk al raak en zat hier de boel helemaal vol. Het leuke wat ik gemerkt heb is dat het er stukken voller zat dan een gemiddeld terras een jaar geleden en ik heb eens gepoogd te analyseren of het wellicht inderdaad niet aan het veranderen en vooral vernieuwen van de horeca terras inrichting kan hebben gelegen – dat blijkt inderdaad het geval te zijn geweest. Willekeurige mensen die ik heb bevraagd hebben me gezegd het terras heel uitnodigend te hebben gevonden en gaven aan daarom niet voor de buren maar voor dat van mij gekozen te hebben. Een van de dingen die wij hebben in de horeca terras inrichting en de buren niet is bijvoorbeeld een heel goed windscherm, wat het hier echt aangenamer maakt. Bovendien heb ik hier heerlijke lounge banken staan die het geheel net nog wat comfortabeler doen overkomen zelfs!