Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Verzorgde manicure Eindhoven

Nooit eerder had ik een manicure gehad maar voor deze ene keer liet ik me door een vriendin over te gaan naar de manicure Eindhoven die zij altijd bezoekt. Ik heb er nooit wat mee gehad, maar wat blijkt nu? Dat komt alleen omdat ik het nooit eerder ervaren heb! Het blijkt dat ik écht wat heb gemist, want ik vond het heerlijk om zo – letterlijk en figuurlijk – onder handen genomen te worden. Als je het nog nooit hebt meegemaakt dan weet je ook echt niet wat je mist maar ik kan je van harte aanbevelen zelf ook eens te gaan en daarna merk en zie je het verschil pas. Zo zien mijn handen er sinds het bezoek aan de manicure Eindhoven echt veel netter uit, iets wat gezien mijn representatieve functie echt geen sinecure is overigens. Ik mag dat echt wel hebben, maar besteedde er voorheen nooit zo onwijs veel aandacht aan. Ik weet wel dat ik dat vanaf nu zeker ga doen want als ik er iets van heb geleerd dan is het wel dat ik echt gesteld ben op een verzorgd uiterlijk en daar horen handen ook zeker bij!