Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Vloertegels bij www.janvansundert.nl

Vloertegels bij www.janvansundert.nl

Dat mijn blog hier over vloertegels gaat, zal je in eerste instantie misschien een beetje verbazen, maar blijf nog even verder lezen, dan wordt vanzelf duidelijk waarom ik dit schrijf. Om bij het begin te beginnen moeten we terug naar 2011, want toen kreeg ik een vast contract aangeboden, als een van de weinige mensen hier in Nederland heb ik achteraf begrepen, ik geloof dat het er dat jaar tweeduizend waren. Dat is natuurlijk peanuts vergeleken bij al het potentieel onder de arbeidende doch wellicht startende generatie, maar ik heb gewoon geluk gehad. Omdat ik een vast contract kreeg, kwam daar ook een bepaalde zekerheid bij, zeker in combinatie met het mooie salaris dat ik ontvang. Reden genoeg voor mij om rond te gaan kijken naar een mooi koophuis. Dat heb ik gevonden hoor! Ik heb het huis helemaal zelf opgeknapt, een project dat ik erg leuk vond om aan te gaan. Op de website www.janvansundert.nl kwam ik de mooiste antraciet vloertegels tegen en toen ik ze zag wist ik direct dat ik ze wilde hebben. Ik heb ze zelf gelegd en ben daar stiekem best een beetje trots op, voor een leek heb ik het echt goed gedaan en sowieso ziet het er prachtig uit. Deze tegels maken van mijn huis een grote, overkoepelende ruimte en ik geniet nog elke dag van het zicht!