Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Voor in de zomer overhemden korte mouwen

Voor in de zomer overhemden korte mouwen

Op het werk moet ik vaak op pad naar klanten aangezien ik vertegenwoordiger van een bedrijf ben. Als ik dan op pad ga naar klanten wil ik niet helemaal in pak gaan, maar ook niet gewoon casual kleding. Daarom ga ik vaak op pad met een overhemd aan. Eigenlijk had ik altijd overhemden met lange mouwen, maar dat was me in de zomer iets te warm. Vandaar dat ik afgelopen jaar voor het eerst overhemden korte mouwen gekocht had. Met overhemden korte mouwen is het veel lekkerder in de zomer. Persoonlijk vind ik een overhemd met lange mouwen wel iets netter, maar een overhemden korte mouwen zit wat lekkerder. Het staat ook gewoon netjes en het is niet zo dat ik daardoor opeens geen klanten meer binnen haal. Onder de overhemden korte mouwen doe ik gewoon een nette broek met een bijpassende riem. Ook de schoenen zijn gewoon netjes van leer, daar heb ik meerdere kleuren van dus kies ik ook elke dag een paar schoenen die het best bij de rest van het outfit past. Toch zie je in de winkel niet zo vaak overhemden korte mouwen, dan zijn het meer blouses. Ook blouses kan je prima aantrekken onder een pak, maar ook gewoon los over een nette broek. Mijn voorkeur gaat dan toch naar een overhemd.