Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Voor weinig geld hippe jongensschoenen

Voor weinig geld hippe jongensschoenen

Ik kreeg een website door gestuurd waar ze jongensschoenen verkopen voor scherpe prijzen. Gezien mijn budget niet altijd erg groot is heb ik vaak moeite om allemaal nieuwe spullen te kopen, toch wil ik dat mijn zonen er wel gewoon leuk uit zien en ze er geen last van hebben. Daarom was ik ook erg blij met de website, daar stonden jongensschoenen op die er hip uitzagen en ook nog eens erg goedkoop waren. Toen ik aan de jongens de schoenen liet zien hadden ze gelijk al een paar op het oog die ze wilden hebben. Ze wilden alle twee dezelfde en ik vroeg of ze dit niet vervelend vonden. Mijn zonen kunnen het erg goed met elkaar vinden en vinden het dan ook juist leuk om hetzelfde te hebben. Ik vond het ook geen probleem, het waren goede en goedkope schoenen dus ik heb ze gelijk besteld. Nog geen dag later kregen we ze binnen en sindsdien lopen ze vol trots samen rond met dezelfde schoenen. Dit is wel schattig om te zien. Ben je ook op zoek naar hippe en goedkope jongensschoenen, dan raad ik je zeker aan om naar deze website te gaan!