Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

We hebben een scootmobiel tweedehands gekocht

Afgelopen week zijn wij wat gaan rondkijken op internet, omdat mijn moeder nogal slecht loopt. We wilde graag een scootmobiel tweedehands kopen. We zagen op internet niet echt waar we naar zochten. Een goede vriend vertelde bij dat ik bij dit bedrijf moest kijken om een goede scootmobiel tweedehands te gaan kopen. Zo zouden jullie veel ervaring hebben in scootmobiels en zouden jullie er ook heel veel hebben. Ik moet zeggen dat beide waar is en dat we ook een hele goede hebben gekocht bij dit bedrijf. Hij was zo goed als nieuw en zag er ook gewoon nieuw uit. Hij is makkelijk op te laden en ik weet zeker dat mijn moeder er blij mee is, want zoals het nu gaat is gewoon niet fijn. We hebben de scootmobiel tweedehands gekocht dus en wat betreft de prijs viel het mij heel erg mee. Ik had er verwacht dat we meer kwijt waren, maar dat ik ook een compliment voor het bedrijf. Ik ben het bedrijf daar ook heel dankbaar voor en ik hoop dat jullie nog vele mensen kunnen helpen met een scootmobiel tweedehands.