Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Weer de slotenmaker Amstelveen gebeld

Weer de slotenmaker Amstelveen gebeld

Ik heb weer de slotenmaker Amstelveen moeten bellen, ik ben zo’n rommeltje als het om sleutels gaat, echt, wanneer ik snel weg moet, vergeet ik negen van de tien keer mijn sleutels. Omdat ik dit weet van mijzelf had ik al 5 (ja 5!) reservesleutels bij vrienden in de buurt liggen, maar zelfs dan moet ik als nog de slotenmaker Amstelveen bellen. Omdat ze niet thuis zijn, de vrienden, of omdat ik de sleutels al een keer heb gebruikt en ze binnen heb, dus dat ik twee of drie reservesleutels binnen heb liggen en alsnog mijn sleutels vergeet. Zo probeer ik ook altijd een reserve sleutel in mijn tas te hebben, maar wanneer ik dan mijn sleutels weer vergeet, heb ik net niet die tas bij mij en ga zo maar door. Ik weet niet of ik het op mijzelf afroep of dat ik simpelweg gewoon een beetje pech heb. Enfin, het was dus weer zover en ik belde de slotenmaker Amstelveen om het weer voor mij op te lossen. Hij moet mij onder hand ook wel herkennen. Hij had het gelukkig zo gefixt en grapte nog of hij ook niet een van mijn reservesleutels moest bewaren.