Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Werken bij Rituals

Werken bij Rituals

Mijn werk bij Rituals was het leukste ooit, ik heb nog nooit zo’n leuk werk gehad. Het begon als een bijbaantje tijdens mijn studie en al gauw kon ik er full time aan de slag, na mijn studie. Dit heb ik een jaar ongeveer volgehouden, daarna kreeg ik een baan in mijn werkveld. Waar ik nu werk is prima en ik heb het goed naar mijn zin, maar ik denk nog vaak terug aan de Rituals. Ik was erg gedreven en de collega’s om mij heen ook, we stonden echt achter de producten waardoor het verkopen een groot feest was. Ik vind dat Rituals zo ontzettend veel aandacht besteed aan de details, echt elk product is weer uniek en heerlijk. Ik ben altijd tevreden geweest over de producten, dat zeker. Ik merkte in de winkel ook dat er steeds vaker vaste klanten terug kwamen, het werd echt een merk waar mensen aan verknocht raakten, wat ik natuurlijk zelf helemaal begreep. Nog steeds gebruik ik de producten van Rituals en dit gaat voorlopig ook niet veranderen. Sinds kort hebben we nu de geurstokjes van Rituals op het werk staan, ideaal!