Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Wie weet is CVB vastgoed ook wel wat voor jou?

Wie weet is CVB vastgoed ook wel wat voor jou?

Vrienden van me vertelden me al over CVB vastgoed, hoe ze namelijk hun huis drie jaar te koop hadden gehad bij een gewone makelaar maar daar op een gegeven moment logischerwijze geen fiducie meer in zagen – waar ik me goed iets bij kan voorstellen. Ze zijn toen eens met CVB vastgoed gaan praten en die vertelde hen over de mogelijkheden die er bij deze vastgoedinvesteerder lagen – dat bleken er best veel te zijn. Na de bezichtiging die CVB vastgoed aan het huis van onze vrienden deden ze al na twee dagen een bod, een bod dat bovendien helemaal geheel toekwam aan de wensen voor de vraagprijs die mijn vrienden zelf ook hadden gehad. Waar de makelaar dus drie jaar over deed, en bovendien nog niet eens in slaagde, gebeurde bij CVB vastgoed binnen in totaal hooguit een week tijd – nogal een groot verschil, vind je niet? Dus toen mijn partner en ik ons eigen huis trachtten te verkopen wisten we heel goed waar we moesten zijn, namelijk bij CVB vastgoed! Ik kan het iedereen aanbevelen in ieder geval een kijkje op de website van CVB vastgoed te nemen, wie weet is het ook wat voor jou?