Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Wij kozen voor neutrale rolgordijnen in de woonkamer

Wij kozen voor neutrale rolgordijnen in de woonkamer

De rolgordijnen zijn binnen en meteen konden ze worden opgehangen omdat mijn man die dag toevallig thuis was. En zo hadden wij die dag alles weer netjes en ben ik meteen gaan poetsen en opruimen zodat het hele huis er letterlijk weer fris en fruitig bij stond. De rolgordijnen die nu hangen zijn heel mooi en neutraal van kleur sinds wij hebben gekozen voor andere meubels stonden onze oude rolgordijnen niet meer zo mooi omdat de kleuren niet matchen. Omdat ik perse rolgordijnen wil heb ik eens wat informatie gezocht op het internet en zo kwam ik terecht op de site van blocrolgordijnen.nl en daar op heb ik al snel een bestelling geplaatst. Toen de bestelling binnen kwam had ik wel het zenuwachtige gevoel met de twijfel of deze kleur wel mooi zou staan maar toen ze hingen, zagen wij meteen dat het klopt. En nu hebben wij weer een hele nieuwe woonkamer en kloppen alle kleuren weer met elkaar. Zo zijn wij een tevreden klant die weten waar je mooie en passende rolgordijnen kan bestellen. Die ook nog eens stukke beter van kwaliteit zijn dan dat wij hiervoor hadden aan rolgordijnen.