Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Wij willen graag schuttingen

Ik woon met mijn man in zijn ouderlijk huis. Best een gek idee dat het huis nu daadwerkelijk van ons is. Ik ben erg blij met deze keuze omdat wij veel opties hebben met dit huis. Nu wonen mijn schoonouders in een mooi appartement en kunnen hier natuurlijk nog zo vaak komen als zij zelf willen. En ondanks dat het huis niet meer van hen is. Overleg ik van alles met ze als het om ons huis gaat. En dat vinden zij prettig, zij hebben er hun halve leven in gewoond dus zal het altijd nog voelen als hun huis. Nu willen wij graag schuttingen gaan plaatsen en mijn man en ik hebben dit dan ook maar voorzichtig gebracht omdat wij bang waren dat zij dit zonde zouden vinden. Wij vinden de heg die er stond niet mooi. En ook hebben wij twee honden en die vinden het prachtig om hier tussen door te schieten. Maar toen wij dat heel voorzichtig vertelde over de schuttingen begon mijn schoonmoeder erg hard te lachen. Zij vertelde dat wij groots gelijk hadden om die lelijke heg er uit te halen. Zij hadden zelf de puf niet meer om schuttingen te laten plaatsen en zolang de heg nog groen werd vonden zij dit wel prima.