Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Wil je meer weten over een spouwmuurisolatie?

De gemakkelijkste en bovendien echt slimste manier om te besparen op je energierekening is door spouwmuurisolatie aan te laten brengen – of het zelf te doen natuurlijk, als je dit kunt. Ik ben vrij handig in huis en heb het meeste dan ook eigenhandig aangepakt, maar er blijven dingen waar ik me niet aan waag, waar ik gewoon echt geen verstand van heb. De spouwmuurisolatie was daar een onderdeel van, daar begon ik maar niet aan – en dus heb ik het uitbesteed aan de expert. Ik koos zelf voor IsoSun, een bedrijf waar ik al positieve ervaringen mee had door eerdere alternaties die we aan het huis hebben laten uitvoeren, bijvoorbeeld de zonnepanelen die we door hen hebben laten aanbrengen. We wisten daarom met een bonafide partij te maken te hebben en wilden voor de spouwmuurisolatie graag nog eens met ze in zee. Ik ben wederom tevreden over de werkzaamheden die zij weer hebben verricht, precies naar onze wensen. Ik ben erg te spreken over dit bedrijf en kan het eenieder van harte aanbevelen de website eens met een bezoekje te vereren, verdiep je eens in de materie!