Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Zeer trots op mijn Replay sneakers

Zeer trots op mijn Replay sneakers

Sinds kort heb ik Replay sneakers en ik ben er echt blij mee, ik heb ze online gekocht. Ik had al een tijdje deze Replay sneakers op het oog, maar had steeds niet genoeg geld om ze te kopen. Ik was dus aan het sparen tot ik nieuwe schoenen kon kopen. Toen mijn oude schoenen ook nog eens kapot gingen, wist ik dat het tijd werd voor de langverwachte Replay sneakers! En ik moet je zeggen, ik ben er echt zo blij mee. De Replay sneakers passen helemaal bij mij en ik krijg er dagelijks nog complimenten over. Bovendien lopen ze echt super lekker, dit kon ik mij herinneren toen ik wel eens eerder Replay sneakers had, ik heb nog nooit zo lekker gelopen en dit heb ik bij deze dus weer! Volgens mij hebben ze echt een perfecte pasvorm voor mijn voeten! Toen ik ze net een week had, heb ik volgens mij iedereen wel verteld over mijn Replay sneakers, dit heb ik altijd bij nieuwe spullen. Volgens mijn vind mijn omgeving dit wel leuk, ik krijg in ieder geval altijd wel leuke reacties. En ik koop niet vaak nieuwe spullen dus ik vind ook wel dat ik er trots op mag zijn!